вторник, 21 января 2020 г.

Oven-ready turkey in seasonings Индейка готовая в приправах из духовки


I hope this recipe will interest you, especially since it contains a minimum of ingredients, although it takes a long time to cook due to pickling.
The humeral part of the turkey wing is washed and rubbed with all the seasonings indicated in the composition to taste. In short, the time of pickling is warm for 2 hours, and if we do not immediately cook, we put it in the refrigerator. When you need to preheat the oven to 180 degrees and put the product in a pan with foil (grated with butter or vegetable oil) and wrap it carefully, and the cooking time is 1 hour or 1.20 minutes. Naturally following the process.
The result is tender and tasty meat + without excess fat and moderately salty + spicy, certainly not dry, than this bird in the ready state suffers.

Надеюсь данный рецепт вас заинтересует, тем более он содержит минимум ингредиентов, хотя из-за маринования готовится долго.
Плечевая часть крыла индейки моется и натирается всеми приправами указанными в составе по вкусу. Короче время маринования в тепле 2 часа и если не сразу готовим ставим в холодильник. Когда нужно разогреваем духовку до 180 градусов и в сковороду с фольгой (натертой маслом сливочным или растительным) кладём продукт и заворачиваем тщательно, а время готовки 1 час или 1,20 минут. Естественно следя за процессом.
Результат-это нежное и вкусное мясо+без лишнего жира и в меру солёное+острое, конечно не сухое, чем данная птица в готовом состоянии страдает.

1. индейка крыло плечевая часть грамм 600-900 грамм
2. Приправы: соль, сахар, куркума, чеснок по вкусу для маринада и бальзамический уксус.
3.растительное или сливочное масло для натирания фольги.

1. turkey wing humerus 600-900 grams
2. Seasonings: salt, sugar, turmeric, garlic to taste for marinade and balsamic vinegar.
3. Vegetable or butter for rubbing foil.








1 комментарий: