воскресенье, 24 ноября 2019 г.

risotto with cheese recipe




Ингредиент:
1.сыр твёрдый возможно, но главное тертый грамм 200-300
2.рис грамм 800-900
3.лук репчатый одна головка, чеснок пара долек, соль, растительное масло.
4.вино белое столовое сухое 150-200 миллилитров

Рис тушится с вином на масле до выпаривания алкоголя, а потом варится он на бульоне или воде минут 25-30 до готовности. Пока-это происходит чистим лук со специями, далее жарим до состояния прозрачности. За минут пять до готовности основного ингредиента, добавляем туда все специи+сыр. То есть результатом будет рассыпчатый рис с нежным сыром, что приятно тянется за вилкой. Приятного вам аппетита!

Ingredient:
1. Hard cheese is possible, but most importantly grated 200-300 grams
2.ris gram 800-900
3. onions, one head, garlic a pair of slices, salt, vegetable oil.
4. table white dry wine 150-200 milliliters

Rice is stewed with wine in oil until the alcohol evaporates, and then it is cooked in broth or water for 25-30 minutes until cooked. For now, this happens by peeling the onion with spices, then frying until transparent. About five minutes before the main ingredient is ready, add all the spices + cheese. That is, the result will be crumbly rice with tender cheese, which stretches nicely for the fork. Good appetite





2 комментария: