воскресенье, 31 марта 2019 г.

Суп со Свежим перцем и на бульоне из индейки Soup With Fresh Pepper and Turkey Soup

Composition:
1. 250 grams of mix-lentils + dry seasonings (without salt) + bulgur;
2. Turkey liter broth approximately
3. Fresh pepper one piece large
4. Two cloves of garlic
5. One large onion
The broth is boiled, but for now we cut additional vegetables. Then everything rushes into the boiling base, and already on a slow fire it is boiled stirring for 35-40 minutes.
The finished dish is poured into a plate and decorated with fresh herbs consume. Wish you enjoy your meal.

Состав:
1. 250 грамм смеси-чечевица+сухие приправы (без соли)+булгур;
2. Бульон из индейки литр примерно
3. Свежий перец одна штука крупный
4. Две дольки чеснока
5. Одна большая луковица
Бульон ставится кипятится, а пока режем и моем дополнительные овощи. Далее всё кидается в кипящую основу, а уже на медленном огне варится помешивая в течении минут 35-40.
Готовое блюдо наливаем в тарелку и украсив свежей зеленью потребляем. Желаю вам приятного аппетита.





Soup

2 комментария: