четверг, 5 октября 2017 г.

В духовке овощи с фаршепм In the oven, vegetables with mince

Состав:
1. 2 перца не больших свежих
2. пара баклажан средних свежих
3. два кабачка не большие свежие
4. фарш свинина и говядина грамм 500
5. Соус майонез грамм 300
6. Приправы разные по вкусу.
7. Острый сыр грамм 300

Вот ужин или обед, которые легко приготовить. Сейчас осень и овощи, как основной ингредиент блюда весьма доступны.
Сначала все они моются и режутся на мелкие кусочки и выкладываются на сковороду с маслом растительным. Ну в тоже время духовка нагревается до нужной температуры. После овощи слегка солим и заправляем чесноком. Далее все покрывается фаршем, плотно или не очень, а теперь сыр и соус на всю поверхность продукта. Готовится всё минут 40-45, просто надо следить за процессом. Ну в общем желаю приятного аппетита.
Composition:
1. 2 peppers not large fresh
2. A pair of aubergine medium fresh
3. two zucchini not large fresh
4. minced pork and beef gram 500
5. Mayonnaise Gram 300 sauce
6. Seasonings are different to taste.
7. Spicy cheese gram 300

Here is dinner or dinner, which is easy to prepare. Now, autumn and vegetables, as the main ingredient of the dish are quite affordable.
First, they are all washed and cut into small pieces and laid out in a frying pan with vegetable oil. At the same time, the oven is heated to the right temperature. After the vegetables, lightly salted and dressed with garlic. Then everything is covered with minced meat, dense or not, and now cheese and sauce on the whole surface of the product. Preparing all the minutes 40-45, just have to follow the process. Well, in general, I wish you a pleasant appetite.











Комментариев нет:

Отправить комментарий