суббота, 15 октября 2016 г.

Сувенирная продукция из путешествия Чехия, Австрия, Венгрия Obchod s Travel České republice, Rakousku, Maďarsku Souvenirs of Travel Czech Republic, Austria, Hungary

Из поездки надо везти прекрасные и вкусные вещи. Обязательно национальное, а может и косметические средства. Просто страна может вас порадовать историей, но и не только, а ещё и шопингом. Просто надо разобраться с деньгами, ценами, а главное выбрать из многообразия представленного по сетевым магазинам, а так же маленьким лавочкам.
From a trip need to take beautiful and delicious things. Be sure to national, and perhaps cosmetics. Just a country can make you happy story, but not only, but also a shopping. You just have to deal with money, prices, and most importantly to choose from the variety presented on chain stores, as well as small shops.
Egy utat kell, hogy szép és finom dolgokat. Ügyeljen arra, hogy a nemzeti, és talán kozmetikumok. Csak egy ország teheti meg vidám történet, de nem csak, hanem a vásárlás. Csak meg kell foglalkozni a pénz, az árak, és ami a legfontosabb, hogy válasszon a különböző bemutatott üzletlánc, valamint a kis üzletek.
Z výletu je třeba vzít krásné a chutné věci. Ujistěte se, že národní, a snad i kosmetiky. Jen země může udělat šťastnou příběh, ale nejen, ale také nákupy. Stačí se budou muset vypořádat s penězi, ceny, a co je nejdůležitější, aby si vybrat z odrůdy uvedené na obchodních řetězcích, stejně jako malé obchody.
Von einer Reise brauchen schöne und leckere Sachen zu nehmen. Achten Sie darauf, nationale und vielleicht Kosmetika. Nur ein Land können Sie glückliche Geschichte machen, aber nicht nur, sondern auch ein Shopping. Sie müssen nur mit Geld, Preise zu beschäftigen, und vor allem von der Vielfalt an Filialisten, sowie kleine Läden präsentiert







Комментариев нет:

Отправить комментарий