воскресенье, 27 сентября 2020 г.

рисовый салат с морепродуктами рецепт/seafood rice salad recipe

 Composition:

1.Rice gram 150 2. Seafood: frozen skinless shrimp, a mixture of mussels, octopus and squid. 3. Greens: lettuce, green onion, dill, basil. 4. Eggs 4 pieces 5. Sauces to your taste Everything is initially cut and cleaned, washed. The first I put to cook rice, that after boiling it takes about 20 minutes, and the eggs after boiling water are cooked for about 10 minutes. Then put everything in a bowl and mix, and after boiling, cook the seafood for 5-6 minutes so that they do not become rubbery. In general, you see the result in the frames and you get an excellent lunch or dinner. Состав: 1. Рис грамм 150 2. Морепродукты: мороженные креветки без шкуры, смесь из мидий, осьминогов и кальмаров. 3. Зелень: салатные листья, лук зеленый, укроп, базилик. 4. Яйца 4 штуки 5. Соусы на ваш вкус Все изначально режется и чистится, моется. Первыми я ставлю варить рис, что после закипания готовится минут 20, а яйца после закипания воды готовятся минут 10. Потом в миску складываем всё и перемешиваем, да морепродукты после закипания варим минут 5-6, чтобы они не стали резиновыми. В общем результат вы видите на кадрах и получаете отличный обед или ужин.















1 комментарий: