воскресенье, 25 июля 2021 г.

white cabbage steak recipe/рецепт стейк из белокочанной капусты

compound: 1. white cabbage 2.colored cabbage 3.cheese 4.bow 5.mayonnaise, garlic and other condiments. Preheat the oven in advance. Then we wash, clean and cut what is necessary. White cabbage (preferably young), cut carefully into thin slices. Put the cabbage in a frying pan with vegetable and then throw the rest of the vegetables, seasonings and grated cheese over the top, and the last stage is mayonnaise. Now in the oven for 35-40 minutes, that is, the cheese sauce should brown slightly. In short, we follow, and the result is tasty even without meat.

состав:
1.капуста белокочанная
2.капуста цветная
3.сыр
4.лук
5.майонез, чеснок и другие приправы.

Разогреваем духовку заранее. Потом моем, чистим и режем, что необходимо. Белокочанную капусту (лучше молодую), режем аккуратно на тонкие слайсы. На сковороду с растительным кладём капусту и далее кидаем сверзу остпльные овощи, приправы и тертый сыр, а последний этап это майонез. Теперь в духовку минут на 35-40, то есть сыр соус должен слегка подрумяниться. Короче следим, а результат и без мяса вкусен.













 

Комментариев нет:

Отправить комментарий